Chiar si pe marginea drumului, negocierea merge unsa cand pretul e convingator. La fiecare sfarsit de saptamana, zeci de clienti pornesc in cautarea unei masini care sa respecte doua reguli simple: sa functioneze multumitor si sa aiba pretul mic.

Mii de masini nou intrate anul acesta in Romania au inscriptia BG pe placuta de inmatriculare. Asa a aparut o noua meserie: specialistul de inmatriculari in Bulgaria.

Masinile cu numere bulgaresti au intrat insa anul acesta mult mai serios in vizorul autoritatilor. Multe dintre ele nu au actele in regula, in caz de accident asiguraratorii bulgari nu platesc daunele, iar amenzile la radar sau rovinieta raman neachitate. Un proiect de lege propune limitarea accesului pe drumurile romanesti la 90 de zile pe an a masinilor cu numere straine.

Asadar riscati sa va cumparati o masina ieftina pe care sa o puteti folosi numai cate un anotimp pe an. In plus, Ministerul Mediului anunta de ceva vreme un proiect de lege care va impozita masinile in functie de categoria de poluare, asadar cele mai vechi vor fi si mai costisitoare la intretinere.

Citeste si:

Un drum de pe vremea dacilor, mai tare ca Transfagarasanul. Transalpina a devenit cea mai inalta sosea din Romania VIDEO