Pe bloguri, forumuri sau pe retelele de socializare, toata lumea incearca sa afle data exacta a lansarii.

Cele mai noi imagini cu iPhone5

Nerabdarea este accentuata si de tiparul pe care cei de la Apple par sa il urmeze. La fiecare doi ani, compania scoate pe piata o noua varianta de iphone, cu diverse imbunatatiri. Anul acesta, mizeaza pe un ecran mai mare (alungit fata de modelul precedent), dar si pe introducerea retelei 4G, care va permite schimburi de date aproape la fel de rapide ca cele de pe conexiunile prin cablu.

Apple trebuie sa recupereze teren, aceste caracteristici gasindu-se deja la rivalii directi, ca telefoanele Android, de pilda Samsung Galaxy S III.

Asteptarea de doi ani este dublata si de nerabdarea consumatorilor de a afla ce va aduce nou iPhone 5, fiind cunoscut faptul ca fiecare model a fost lansat cu cate o functie unica, ce il deosebea de competitori.

Zvonurile indica faptul ca inovatia de anul acesta ar putea fi o aplicatie mobila care sa permita efectuarea de plati direct de pe telefonul mobil. iPhone va inlocuind astfel cardul de credit, noteaza Business Insider.

Lansarea este asteptata in jurul datei de 12 septembrie, iar telefonul se va gasi in magazine incepand din 21 septembrie.