• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Events: Robbie Williams va concerta in Romania in 2015

Events: Robbie Williams va concerta in Romania in 2015

Artistul britanic Robbie Williams va sustine un concert in Romania in 2015, potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events, unul dintre organizatorii de concerte si spectacole de anvergura din tara noastra.

"Robbie Williams sigur va veni la Bucuresti. Am depus oferta, dar nu e confirmat cine va fi promoterul. Au mai depus oferte Marcel Avram si Emagic (organizatori de concerte, n.r.). Asteptam decizia managementului", a declarat Sorina Burlacu, vineri, pentru ZF Live, potrivit Mediadax.
 
Aceasta a mai spus ca show-ul cantaretului britanic va fi organizat in Piata Constitutiei din Bucuresti, aceasta fiind solicitarea facuta de managementul artistului.
 
Pe site-ul oficial al cantaretului, www.robbiewilliams.com, nu exista informatii in legatura cu un eventual concert organizat in Romania. Insa a fost anuntat turneul "Let Me Entertain You", pe care artistul il va sustine in 2015.
 
Turneul "Let Me Entertain You" va debuta in martie 2015, iar Robbie Williams are programate pana in prezent concerte in orase precum Madrid (25 martie), Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai).
 
Robbie Williams, care a implinit 40 de ani pe 13 februarie, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.
 
Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie.

19 decembrie 2014 14:28
Modifică setările cookies