• 1 EUR Euro RON
  • 1 USD USD RON
  • 1 GBP GBP RON
  • 1 CHF CHF RON
Ultima editie The Tonight Show cu Jay Leno, care prezinta emisiunea din 1992, va fi difuzata pe 6 februarie 2014

Ultima editie "The Tonight Show" cu Jay Leno, care prezinta emisiunea din 1992, va fi difuzata pe 6 februarie 2014

Ultima editie a emisiunii "The Tonight Show" gazduita de Jay Leno va fi difuzata pe 6 februarie 2014, celebrul realizator TV urmand sa fie inlocuit cu Jimmy Fallon, a anuntat reteaua de televiziune americana NBC, informeaza hollywoodreporter.com.

Informatia a fost facuta publica la peste o saptamana dupa ce presedintele NBC Entertainment, Bob Greenblatt, a sugerat ca Leno va parasi emisiunea in februarie, in timpul unei conferinte organizate de Television Critics Association, potrivit Mediafax.
 
In aprilie, reteaua de televiziune americana NBC a anuntat ca Jimmy Fallon va gazdui emisiunea "The Tonight Show" din primavara anului 2014. Contractul de prezentator al lui Jay Leno expira in septembrie 2014, insa acest lucru nu inseamna ca vedeta TV va parasi televiziunea NBC. Greenblatt a sugerat recent ca nu va renunta total la serviciile lui Leno, fara a oferi insa alte detalii.
 
Jay Leno, in varsta de 63 de ani, prezinta "The Tonight Show" din 1992, cand l-a inlocuit pe Johnny Carson. El a parasit pentru scurt timp emisiunea in 2009, pentru un show in prime time la aceeasi televiziune, fiind inlocuit cu Conan O'Brien. Insa audientele scazute inregistrate de O'Brien i-au determinat pe cei de la NBC sa mute noua emisiune a lui Leno in intervalul original al acestuia, 23.35, si pe cea a lui O'Brien, dupa miezul noptii.
 
Dupa o apriga disputa, O'Brien si-a dat demisia, primind despagubiri de 33 de milioane de dolari de la NBC, iar Leno s-a reintors ca gazda a "The Tonight Show" in martie 2010.

10 august 2013 15:42
Modifică setările cookies