In cadrul galei, producatorul italian Ferrari a primit doua distinctii. Ferrari Four si 458 Spider au primit premiile pentru break-ul, respectiv decapotabila anului 2011.

“Ferrari este nu numai una dintre masinile cele mai frumoase sau spectaculoase, dar si cea mai inovatoare. Iar cel mai frumos lucru este ca, desi design-ul s-a schimbat, masina pastreaza cu totul ADN-ul si emotia unui Ferrari adevarat”, a declarat Lucian Sonea, director de marketing al dealer-ului oficial Ferrari in Romania.

In cadrul aceleiasi gale, Ferrari 458 Spider a fost premiat ca decapotabila anului 2011.

“Fiind o tara in care verile sunt calduroase si profitand de litoralul Marii Negre sau de drumurile superbe precum Transfagarasanul, modelele decapotabile, cum ar fi California sau seria Spider din gama sport, sunt foarte cautate”, a incheiat reprezentantul Forza Rossa.

Ferrari Four si 458 Spider se numara printre modelele populare in Romania. FF-ul este echipata, in premiera pentru producatorul italian, cu un sistem de tractiune integrala.

Dupa cele mai recente premii primite de modelele 458 Italia si California in China, Marea Britanie, Germania, Elvetia, Italia, Polonia sau Statele Unite ale Americii, distinctiile Top Gear la Bucuresti reprezinta recunostinta de catre cele mai renumite reviste de profil din lume pentru toata gama Ferrari actuala.

Citeste si:

Romania, tara condamnata sa ramana fara autostrazi. Unde nu se surpa pamantul, iar arheologii nu descopera nimic, sunt nemultumiti taranii VIDEO

Lamborghini isi va promova noul model Gallardo pe cea mai spectaculoasa sosea din Romania