Klaus Iohannis a fost intampinat la sosire de principesa Margareta, careia i-a oferit un buchet de flori, precum si de principele Radu.

Invitatia pentru acest pranz privat a fost adresata de Regele Mihai. 

Aceasta este prima intalnire intre Regele Mihai si Klaus Iohannis.

1.200 de persoane l-au sarbatorit miercuri, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, pe Regele Mihai I, cu ocazia zilei sale de nastere si a zilei onomastice, participantii la acest eveniment fiind salutati de Familia Regala a Romaniei in jurul orei 12.00. 

Regele Mihai I i-a invitat pe romanii din tara si din Republica Moldova care au dorit sa ii ureze "La multi ani", miercuri, la evenimentul "Porti Deschise" de la Palatul Elisabeta. 

Regele Mihai I, pe 25 octombrie, a implinit 93 de ani. Totodata, pe 8 noiembrie, de Sfintii Mihail si Gavril, Regele Mihai I si-a sarbatorit onomastica.

Cu cateva minute inaintea orei 12.00, regele Mihai a iesit in balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa mostenitoare Margareta si de principele Radu. Acestia au salutat multimea in ce fanfara "Muzica Reprezentativa a Armatei" a interpretat Imnul Regal.  Aparitia regelui Mihai I la balconul Palatului Elisabeta a atras ropote de aplauze din partea multimii, care a umplut gradina resedintei Familiei Regale.