Vorbim in primul rand despre magazinul online Kurtmann.ro. Aici gasesti haine Zara, Bershka si Stradivarius, adica principalele marci ale retailerului spanio Inditex, la preturi foarte bune.

De exemplu, un pardesiu Zara poate fi cumparat la 70 de lei, iar o camasa la 35 de lei. Pentru barbati sunt bluze si veste de la 50 de lei si camasi de la 55 lei.

Si outletmall.ro are produse Zara, dar si H&M.

Continuam cu freewebs.com. Blugii costa de la 130 si pretul camasilor incepe de la 70 de lei.

Zenda are si produse Zara, dar si H&M plus si alte marci la preturi ok.

Si Miniprix are haine si de la Zara si de la H&M.

Cum reusesc aceste magazine sa aiba preturi mai mici si, uneori, produse mai bune decat cele din magazine. Este destul de simplu. Hainele sunt ori cumparate din afara in perioada de reduceri si apoi aduse in Romania, uneori achizitiile se fac in cantitati mari si discountul este pe masura, ori respectivele produse vin chiar din fabricile noastre, care au lucrat sau care mai lucreaza pentru branduri internationale, filiera fiind destuld e greu de urmarit.

Daca mai stii si alte locuri de unde se pot cumpara haine, incaltaminte sau accesorii H&M si/sau Zara la preturi mai bune decat cele din magazine, nu ezita sa ne dai detalii in Sectiunea Comentarii de mai jos!