De exemplu, sunt mai multe portaluri precum www.infoturism.ro sau www.infotravelromania.ro, ca sa le enumeram poate pe cele mai cunoscute, pe care poti sa completezi un simplu formular si sa ceri oferte personalizate de la aproape toate agentiile de turism din tara si care sa corespunda exact conditiilor tale.

Cere AICI oferta de vacanta sau AICI!

Un reporter incont.ro a testat efectiv aceste portaluri si iti poate spune ca economisesti timp daca ai pornit in cautarea celei mai bune oferte calitate/pret, dar in acelasi timp te poti trezi si cu oferte cu mult peste valoarea maxima anuntata de tine ca esti dispus sa o platesti.

Pe de alta parte insa, fata de cautarea pe diverse portaluri si chiar pe acestea in cauza si in plus daca mai pui si drumul pana la diverse agentii de turism dupa cataloage sau lamuriri suplimentare, aceasta metoda este preferabila pentru ca economiseste mult timp.
   
Cele mai ieftine oferte pentru aceasta vara sunt in Bulgaria, Grecia sau Turcia, destinatiile traditionale ale romanilor.

De regula, ca sa ai o vacanta frumoasa si sa iti mai ramana si ceva bani in buzunar este bine sa pleci cu autocarul.

Dus-ul e mai greu ca dupa vacanta drumul nu ti se va mai parea atat de lung ca te intorci relaxat si cu bateriile incarcate. Si Grecia si Turcia sunt foarte frumoase, iar de Bulgaria si celebrele ei Nisipuri de aur banuim ca ati mai auzit. Aici, va trebui sa decideti singuri asupra destinatiei, dar preturile pornesc si de la sejururi sub 50 de euro!

In Grecia, cele mai ieftine insule din cele pe care le au in oferta agentiile din Romania sunt Thasosss, supranumita si Insula Smaraldelor si Zakynthos, pe care traiesc renumitele broaste testoase. Sunt multe hoteluri ok la 3 stele sau vile care au oferte foarte bune.

In Turcia, la Kusadasi, sunt hoteluri de 4 stele care arata impecabil si in care o vacanta de 150 de euro chiar si cu demipensiune sau chair all – inclusive este posibila.

In Bulgaria, in toate statiunile, tarifele sunt chiar si mai bune.

Sejur placut!