Vrei bilet la concert?

Trebuie sa mai astepti putin insa, biletele se vor pune in vanzare pe 10 decembrie.

Stii istoria trupei Bon Jovi?


Trupa Bon Jovi a devenit cunoscuta dupa ce a castigat un concurs organizat de un post de radio din New York, la inceputul anilor '80. Cantecul castigator a fost "Runaway".

Grupul Bon Jovi si-a creat un stil muzical propriu, nascut din rockul agresiv, caracteristic acelei epoci, dar cu accente mai "indulcite", care l-au facut sa fie apreciat de publicul larg.

De-a lungul anilor, formatia a vandut peste 120 de milioane de albume in lumea intreaga. Cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi sunt "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) si "Keep the Faith" (1992). Cel mai recent material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat in 2009.

Trupa este formata din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).

Cel mai recent turneu al trupei, The Circle Tour, consta in 135 de concerte, sustinute in 30 de tari, si este cea mai lunga serie de show-uri Bon Jovi de la Jersey Syndicate Tour, din 1980.